Alat za skidanje plastika

22,43 

SKU: alat-tpcrng Kategorija: Oznake , , , , ,
Trust Badge Image

Opis

Set od 25 dijelova – Alat za Skidanje Plastika, Tapecirunga, Auto Radia, Konektora, Lajsni…

 

  • Da li vam se ikada dogodilo da pokušavate ukloniti plastične dijelove ili kopče u svom automobilu, samo da biste se na kraju frustrirali jer niste imali odgovarajući alat? To je situacija s kojom se mnogi vozači suočavaju, ali sada, uz naš set od 25 dijelova alata za skidanje plastika, tapecirunga, auto radia, konektora i lajsni, možete se riješiti tih problema bez muke!

 

  • Naš alat za skidanje plastika je dizajniran s vašim potrebama na umu. Svaki komad alata je pažljivo izrađen od kvalitetne, tvrde i otporne plastike, osiguravajući dugotrajnost i pouzdanost. S polugama koje dolaze u setu, možete lako skinuti svaku kopču ili plastiku u vašem automobilu, bez oštećenja ili lomljenja dijelova.

 

  • Ovaj višenamjenski set dolazi s različitim alatima koji će vam olakšati posao. Ključevi za skidanje auto multimedije omogućavaju vam jednostavno uklanjanje radija ili drugih audio uređaja. Dok alati za skidanje kopči čine proces još bržim i lakšim.

Kako biste bili spremni za svaku situaciju, set dolazi u praktičnoj torbi sa zip zatvaračem, omogućavajući vam sigurno i organizirano nošenje alata. S ukupno 24 različita alata, imat ćete sve što vam je potrebno za široku upotrebu u automobilu ili kod kuće.

  • Boja:Crvena
  • Torbica:Da

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Alat za skidanje plastika”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping cart

0
image/svg+xml

Nema artikala u košarici.

Continue Shopping