LED svjetiljka za glavu

15,23 

SKU: 1313 Kategorije: , Oznake , , , , ,
Trust Badge Image

Opis

LED svjetiljka za glavu dometa preko 300m

Transformirajte svoje noćne aktivnosti s našom LED svjetiljkom za glavu koja pruža impresivni domet od preko 300 metara. Sa dimenzijama svega 7x5cm, ova svjetiljka je kompaktna, lagana i idealna za različite aktivnosti na otvorenom.

Planirate li lov, biciklizam, šetnje prirodom ili ribolov, LED svjetiljka za glavu će biti vaš pouzdan pratilac. Njezina nevjerojatna laganoća i savršeno dizajnirani reflektor u kombinaciji sa snažnim LED čipom od 3w osiguravaju izvanredne performanse, čineći vašu aktivnost u mraku ugodnom i sigurnom.

Ujednačen snop svjetla pruža vam daljinu koja će biti više nego dovoljna za istraživanje okoline ili pronalazak putanje kroz tamne šume ili staze.

Svjetiljka dolazi s punjačem u setu te baterijom koja je ugrađena u samu svjetiljku. S jednim načinom rada (pali – gasi) imate mogućnost prilagodbe osvjetljenja prema svojim potrebama i uvjetima okoline.

Iskoristite prednosti naše LED svjetiljke za glavu i uživajte u svim vašim noćnim avanturama s potpunom slobodom kretanja i bezbrižnošću da ćete uvijek imati dovoljno svjetla. Nabavite svoju svjetiljku danas i pripremite se za nove nezaboravne doživljaje pod zvjezdanim nebom!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LED svjetiljka za glavu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping cart

0
image/svg+xml

Nema artikala u košarici.

Continue Shopping