Projektor padajućeg snijega

26,29 

SKU: 11336622 Kategorije: , , Oznake: , , ,
Trust Badge Image

Opis

Transformirajte svaki kutak Vašeg doma u pravu zimsku bajku s našim nevjerojatnim Projektorom padajućeg snijega! Ova izuzetna naprava donosi magičan efekt pravog snijega, idealna je za dekoriranje i stvaranje bajkovite atmosfere u dvorištima, kućama, sobama ili na balkonima, pružajući nezaboravan doživljaj za sve promatrače.

Ovaj inovativni LED projektor posjeduje 6W snage te emitira čistu bijelu svjetlost od 5000 kelvina. Sastavljen od 6 LED čipova, projektor stvara izniman efekt padajućeg snijega s sitnim točkicama, pružajući realističan dojam zimskog čarolije. Kućište projektora je izrađeno od izdržljivog ABS materijala, donoseći eleganciju u crnoj boji i istovremeno osiguravajući dugotrajnost uređaja. Fleksibilnost u prilagodbi veličine točkica ovisi o udaljenosti na kojoj je postavljen projektor, pružajući vam potpunu kontrolu nad željenim vizualnim efektom. Primjerice uređaj je postavljen na cca 4 metra od zida, točkice će biti promjera cca 3cm, no ukoliko uređaj postavite dalje od zida, točkice će također biti veće.

Uz projektor dolazi kompletni set opreme: jedan adapter s kablom za napajanje olakšava povezivanje na izvor energije, kompletne upute za brzu i jednostavnu instalaciju, klin za čvrsto postavljanje u zemlju te tanjur za montažu na bilo kojoj ravnoj površini. Nije potrebna samo zemlja ili trava, projektor se može jednako lako postaviti i na beton ili pločnike, također pomoću tanjura ga možete postaviti i na zid s obzirom da montažni tanjur na sebi ima dvije rupe kroz koje se može tanjur vijcima pričvrstiti na bilo koju drugu površinu.

Oduševite sebe i vaše goste stvarnim dojmom padajućeg snijega, stvarajući prekrasnu magičnu atmosferu koja donosi radost i veselje. Ovaj projektor posebno će razveseliti najmlađe članove obitelji, pružajući im nezaboravne praznične trenutke obasjane snježnom čarolijom.

Neka vaš prostor oživi uz ovaj čarobni projektor padajućeg snijega! Stvorite čarobnu zimsku atmosferu koja će očarati svakoga i unijeti neodoljiv šarm zime u vaš dom. Donesite radost i čaroliju zime s ovim prekrasnim projektorom padajućeg snijega!
snowfall

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Projektor padajućeg snijega”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping cart

0
image/svg+xml

Nema artikala u košarici.

Continue Shopping