Zelena LED svjetiljka

16,62 

SKU: 0049213 Kategorije: , Oznake: , , ,
Trust Badge Image

Opis

Zelena LED svjetiljka sa dvije baterije tipa 18650

Zelena LED svjetiljka sa dvije baterije tipa 18650 je vaš pouzdan pratilac u svim vašim avanturama na otvorenom. Ova svjetiljka je izrađena od visokokvalitetnog aluminija, što osigurava njezinu izdržljivost i pouzdanost u različitim uvjetima. Boja svjetla je zelena, što je idealno za korištenje u noćnim aktivnostima ili za signalizaciju.

Sa promjerom tijela od 24mm, promjerom glave od 40mm i dužinom od 19cm, ova svjetiljka je kompaktna i lako prenosiva, što je čini savršenim dodatkom vašem opremi za planinarenje, lov, ribolov, kampiranje ili šetnje prirodom. Osim toga, njezina sposobnost zumiranja omogućuje vam prilagodbu snopa svjetla prema vašim potrebama.

Jednostavno napajanje putem dvije 18650 baterije, koje su uključene u set, osigurava dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim zamjenama baterija. Osim toga, svjetiljka dolazi s jednim modom rada za praktičnu upotrebu.

U setu dobivate sve potrebno za početak korištenja:

  • 1x Svjetiljka
  • 1x Punjač
  • 1x Adapter
  • 2x Baterijska uloška tipa 18650

Dodatna prednost ove svjetiljke je praktična kopča za remen koja se može skinuti ako vam nije potrebna, čineći je još praktičnijom za nošenje.

Neka vaše pustolovine budu osvjetljene sa Zelenom LED svjetiljkom pogonjenom sa dvije baterije tipa 18650. Bilo da istražujete divljinu ili jednostavno kampirate pod zvjezdanim nebom, ova svjetiljka će vam pružiti sigurnost, udobnost i jasnoću svjetla koja vam je potrebna.

Korištenje LED svjetiljke sa zelenim svjetlom može biti izuzetno korisno u određenim situacijama. Evo nekoliko razloga zašto je zelena svjetiljka korisna:

  1. Manje ometanja za divljač: Zelena svjetlost je manje ometajuća za divljač u usporedbi s bijelom ili crvenom svjetlošću. Divlje životinje poput jelena, divljih svinja ili zečeva manje će biti preplašene zelenim svjetlom, što vam omogućuje bolje promatranje i približavanje.
  2. Bolja vidljivost u noći: Zelena svjetlost ima dulji valni raspon od crvene svjetlosti, što rezultira boljom vidljivošću u sumrak ili noću. To vam omogućuje da jasno vidite tragove ili divljač u mraku.
  3. Očuvanje noćnog vida: Korištenje zelene svjetiljke pomaže očuvanju noćnog vida jer zelena svjetlost manje utječe na osjetljivost oka u mraku. To znači da će vaša vizija ostati jasnija i oštrija čak i nakon dugotrajnog korištenja svjetiljke.
  4. Manje ometanja drugih lovaca: Zelena svjetlost je manje primjetna za druge lovce u blizini, čime se smanjuje ometanje i povećava sigurnost.

Ukratko, korištenje LED svjetiljke sa zelenim svjetlom može poboljšati vašu učinkovitost i udobnost tijekom boravka u prirodi, pružajući bolju vidljivost, manje ometanja divljih životinja i očuvanje vašeg noćnog vida.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zelena LED svjetiljka”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping cart

0
image/svg+xml

Nema artikala u košarici.

Continue Shopping