Mega LED svjetiljka

36,49 

SKU: 8878998767 Kategorije: , Oznake , , , ,
Trust Badge Image

Opis

LED Svjetiljka nevjerojatnih performansi

LED svjetiljka će Vam omogućiti da jednostavno osvjetlite put, istražite nove horizonte i premašite granice s našom LED ručnom svjetiljkom vrhunskih performansi. Ova svjetiljka je stvorena da vam pruži najbolje svjetlo koje ste ikada trebali!

Glavne značajke:

  • Izvanredna osvjetljenost: Zahvaljujući naprednoj LED tehnologiji, naša svjetiljka osvjetljava vaš put kao nijedna do sada. S efektivnim dometom od oko 500 metara, svjetiljka je savršen suputnik za istraživanje i avanturu.
  • Fokusirajte snop po potrebi: Ugrađeni zoom omogućuje vam jednostavno fokusiranje snopa svjetlosti prema vašim potrebama. Bilo da trebate usmjeriti svjetlo na blizinu ili istraživati udaljene objekte, naša svjetiljka vam omogućuje potpunu kontrolu.
  • Izdržljivost na prvom mjestu: Izrađena od visokokvalitetne aluminijeve legure, naša svjetiljka je nevjerojatno izdržljiva. Otporna na blago prskanje, možete biti sigurni da će izdržati zahtjeve vaših avantura.
  • USB punjač i visokokapacitetna baterija: Kako biste osigurali da uvijek imate svjetlost koja vam je potrebna, u setu dolazi USB punjač i jedna 18650 baterija visokog kapaciteta.

Svjetiljka ima jedan osnovni način rada (pali-gasi), a snop se može stišati tako što ćete duže držati gumb za paljenje/gašenje. Također je opremljena i titrajućim modom koji se pali brzim duplim pritiskanjem gumba za paljenje/gašenje. Dakle idealna je za one kojima treba jedan način rada (pali-gasi) jer su druge funkcije odvojene od osnovne. Tako samo jednim klikom upalite i jednim klikom ugasite svjetiljku, bez dosadnog i napornog pritiskanja gumba koji neprecizno mijenja modove.

💎💎Posebna ponuda💎💎

Uz svaku narudžbu ove izvanredne svjetiljke, darujemo vam LED svjetiljku za glavu u vrijednosti 10€! Ova svjetiljka za glavu će vam biti iznimno korisna u svim situacijama kada vam trebaju slobodne ruke, bilo da se bavite planinarenjem, lovom, ribičijom, kampiranjem ili popravkom automobila.

Ne propustite ovu priliku da naručite vrhunsku LED ručnu svjetiljku top performansi koja će vam pružiti nevjerojatnu svjetlost i snagu. Sada je vrijeme da svoje avanture podignete na novu razinu!

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mega LED svjetiljka”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping cart

0
image/svg+xml

Nema artikala u košarici.

Continue Shopping